Aplicatii de mobil pentru a economisi bani

Daca vrei sa tii o evidenta stricta a cheltuielilor, atunci ajutorul vine de unde te astepti mai putin. Chiar de la telefonul tau! Si asta pentru ca exista sute de aplicatii care iti tin lista lunara a datoriilor si te avertizeaza cand exagerezi cu cumparaturile.
Criza economica i-a afectat pe multi, iar majoritatea nici nu mai stiu cum sa stranga cureaua si sa cheltuiasca cat mai putini bani.
Astfel, un studiu recent arata ca din 3.000 de persoane interviate, 70% vor ca anul acesta sa mai restranga din cheltuieli. Iar ajutorul vine chiar din buzunar. Telefonul tau mobil te poate invata sa tii o evidenta stricta a produselor achizitionate. Iar, ironic, majoritatea aplicatiilor care te ajuta sa faci asta sunt gratuite!
De exemplu, programele te ajuta sa-ti faci o lista cu produsele cumparate, iar daca ai deja datorii iti arata cum va evolua dobanda in lunile urmatoare.
Aplicatia care iti spune cine face cea mai mare reducere la haine sau electronice
Daca nu poti sa te stapanesti cand vine perioada reducerilor si ai cumpara chiar tot magazinul daca s-ar putea, o aplicatie iti calculeaza exact ce discount are fiecare bluza sau pereche de blugi. Asa ca nu vei fi pacalit!
In plus, o mai poti adauga si pe cea care te anunta cand vor fi urmatoarele zile de reducere!
Banii de benzine, dramuiti de telefon
Iar daca obisnuiesti sa scoti bani de la un alt bancomat decat cel al bancii unde ti-ai facut card, gandeste-te de doua ori! Comisionul poate fi unul foarte mare, la 50 de lei scoasi, sa platesti 3-4 lei in plus. solarmoviez Tehnologia te ajuta si aici. Poti sa-ti descarci aplicatia pentru iPhone care iti gaseste cel mai apropiat bancomat.
Daca esti un impatimit al volanului si nu renunti la masina ta chiar daca pretul carburantilor a atins un nivel record anul acesta, exista un program care te ajuta sa mai reduci din cheltuieli. Cum functioneaza? Simplu, te avertizeaza cand mai ai putin si ramai fara benzina si iti spune cat ai cheltuit in fiecare luna pe carburanti. Atentie insa! Aplicatia costa 4,99 de dolari.

Leave a Reply