Gropi in Bucuresti

Daca s-ar da premii pentru batjocora din bugetul de stat sau cine are cele mai multe gropi pe metru patrat sau cine nu are autostrazi ori cine are cel mai lent mijloc de transport de pe calea ferata cred ca am lua toate premiile ce se pot obtine la un astfel de concurs.
In Bucuresti, capitala europeana, ai parte zilnic de peripetii.Cum veneam eu asa frumos din Baneasa spre Arcul de Triumf, desi era ora 11.00 se circula extraordinar de bine, pana ajungeai in sensul giratoriu din Piata Presei.Acolo se intampla ca fiecare gura de canal pana la Arcul de Triumf sa fie curatata.Se circula cu viteza as putea spune 80km/h la noi in tara risti usor sa primesti amenda.Si cum circulam noi asa … poc frana …… apasa butonul de avarii, cei din spatele tau la fel, cei din fata la fel.Ce sa vezi ? Gropi in Bucuresti de la acele guri de canale ceva de speriat.Din 10 in 10 metri gauri de iti rupi bara la masina, iti turtesti jantele sau in cel mai “bun”caz rupi cauciucul de iarna pe care ai dat o caruta de bani ca deh asa e legea.Prieteni totul era un haos, slalom stanga dreapta, ai grija la vecinu sa nu il pocnesti, vezi in fata sa nu dai in gropi, vezi in spate sa nu intre prostu in tine ca franezi de urgenta.
Gropile din Bucuresti au depasit ca si numar , locurile de parcare.Este foarte interesant cum la fiecare magazinas unde sunt 5 locuri de parcare, apare cate un husen, care iti face semn sa intri si sa ii lasi si tu ceva acolo ca altfel risti sa-ti gasesti masina zgariata sau pe pana.Si ce faci ? Ii dai normal.
Dar sa revenim la gropi am pus mai jos cateva fotografii speciale cu aceste gropi din Bucuresti.
kinfo

Leave a Reply